De Feldenkrais methode is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of conditie, die zijn functioneren wil verbeteren, nieuwsgierig is naar de manier waarop hij beweegt. Voor iedereen die gemakkelijker wil leren lopen, zitten, staan en rug, nek, knieën en schouders wil ontlasten. Die af wil van herhaalde blessures en deze wil voorkomen. Kortom, voor iedereen die uit is op optimaal functioneren en zijn kwaliteit van bewegen en leven wil verhogen.

We kijken samen naar hoe wij tegemoet kunnen komen aan uw wensen of hoe we een oplossing voor uw klachten kunnen vinden. U ontdekt welke verandering nodig is om de conditie van uw welbevinden te vergroten. Een kleine aanpassing kan vaak al leiden tot grote veranderingen.

Hier vind u de tarieven.

Mijn werkveld:

– Gezondheid en welzijn :

  • klachten aan het bewegingsapparaat alle leeftijden
  • gezond ouder worden 50 + mijn specialiteit!
  • stressklachten, burnout

Kunsten: musici / dansers / beeldend kunstenaars die efficiënter willen spelen en / of klachtenvrij blijven bewegen.

Sport: voorkomen van blessures en verbetering bij: hardlopers, tennisspelers en zwemmers.

Bedrijven: individueel of groepsles n.a.v. een wens /vraag met bijzondere thema’s (bijvoorbeeld: connectie computermuis-nek-lage rug-stoel-grond).

Deze werkvelden kunnen in de volgende vormen gegeven worden:

individueel of groepsles n.a.v. een wens /vraag met bijzondere thema’s (bijvoorbeeld: connectie computermuis-nek-lage rug-stoel-grond).

Hebt u vragen dan kunt u hier contact opnemen. Ik beantwoord graag uw vragen