Vanaf deze leeftijd kunnen er veel veranderingen in lijf en leden optreden. Om een evenwichtig leven te kunnen behouden zult u hier aandacht aan moeten besteden. Om een goede conditie te handhaven is motivatie alleen vaak niet meer voldoende. Met behulp van de Feldenkrais methode (FM) kan ik u helpen om uw potentieel tot een maximum te benutten en te vergroten. Omdat de FM een organisch leerproces is (leren door te doen) bent u nooit te oud om hieraan te beginnen.
Graag begeleid ik u in het aanleren van nieuwe bewegingspatronen waardoor u bewegingen leert maken die u niet meer voor mogelijk hield.

Ik merk dat de 50 plusser op grond van zijn levenservaring bewuster kiest voor wat hij wil en hoe hij zijn leven leidt. Daarin geeft hij vaak sneller de prioriteit aan bewuster zijn leven te leiden, een nieuwe weg in te slaan en zichzelf de weelde van beter bewegen eigen te willen maken.

Bent u op zoek naar een nieuwe stap in uw welbevinden, groter gemak van bewegen of een nieuwe uitdaging in uw leven, individueel, in groepsverband of in een workshop met een thema?

Neem dan contact op en stel uw vraag.

50 + ; “ joie de vivre!”