In de maand juli bestaat mijn Feldenkrais praktijk vijf jaar! Het zijn mooie jaren geweest in opbouw naar de kunst om u naar een hoger plan te brengen met behulp van de Feldenkrais Methode.Om met minder doen beter presteren in alle opzichten heeft succes geboekt. “Less is More” gaat op voor deze bewegingsleer waarbij het mogelijk is om een onmogelijk gewaande beweging te gaan maken,een lastige beweging makkelijk te maken en diezelfde beweging vervolgens elegant uit te voeren. Dit wil ik u, mensen die dit nog niet kennen graag leren. Hierdoor wordt bewegen een plezier en voorkomt u klachten die sluimeren. U kunt leren om het skelet waarop de methode aangrijpt, beter in verbinding te laten bewegen. Een breder bewustzijn krijgt u cadeau.

Aanbiedingen in Juli:

+

Een introductie FI= een privé les / behandeling : 35 euro i.p.v. 65 euro. Alleen op 4/5 en 6 juli 2017 De Lairessestraat 101

+ Een Workshop/ groepsles : ” met een wakkere rug de zomer in” waarin u bewust wordt van het bezit van een wervelkolom en mee bewegings vrijheid gaat ervaren. 10 euro i.p.v 14 euro tijd: 18 juli 18.30-19.45 op afspraak.

Doe mee Opgeven via info@incrediblemoves.nl of bel : 06-22917416
ik zie ernaar uit! Hartelijke groet Nicoline

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.