Een individuele les geef ik vorm rondom specifieke individuele wensen en vragen. Liggend of zittend, in comfortabel zittende kleren, op een brede zachte tafel leid ik je door middel van zachte en lichte aanrakingen terug naar bewegingspatronen die verloren of vergeten zijn , of introduceer ik nieuwe manieren van bewegen die je niet eerder ervaren hebt.

Functionele integratie is niet correctief maar werkt via het proces van organisch leren. De methode is gebaseerd op uw eigen mogelijkheden om te zoeken naar de best mogelijke bewegingen die u in staat stellen om inefficiënte of klachten veroorzakende gewoonten los te laten. Het gaat om het proces! Leren door te doen en door te ervaren dat het niet moeilijk is om uit een gewoonte te stappen die klachten veroorzaakt of ongemak. De bewustwording HOE je beweegt is de sleutel tot totale ontspanning en efficientere bewegingspatronen. Hierdoor lossen ongemakken en klachten zich vaak “als vanzelf” op.

Ik reikt allerlei mogelijkheden van bewegen aan om je eigen regenererend vermogen aan te spreken. Deze les duurt ongeveer een uur. Het leidt tot makkelijker en efficiënter bewegen, en het gevoel dat de verschillende delen van het lichaam meer met elkaar in verbinding staan. Het bewustzijn wordt ruimer.

Mijn werkadres is verhuisd naar : Lijnbaansgracht 67 -0 1015 GV Amsterdam ( Jordaan)