De Feldenkrais Methode in groepslessen is beter bekend als Awareness Through Movement (ATM).

ATM is een les waarin je verbaal door een gestructureerd aantal bewegingen geleid wordt. Het helpt je om je unieke gewoonten en patronen te ontdekken via een speelse en “mindful” ontdekkingstocht van bewegen. Deze lessen duren een uur en worden meestal liggend op een mat gegeven maar ook zittend of staand in kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Iedere les is rondom een thema gebouwd, met als doel het verbeteren van functies zoals lopen, zitten, staan, balans, draaien en reiken. Een les geeft je een betere organisatie, coördinatie en balans binnen je eigen lichaam en in je verhouding tot de ruimte.

Het gaat erom hoe je beweegt en de kwaliteit ervan. Door langzaam en met minimale inspanning te bewegen en het accent te leggen op de inzet van de beweging is er tijd om te voelen, en te letten op alle componenten die betrekking hebben op bewegen (ademhaling, intentie, coördinatie, timing, organisatie, verbinding, spierspanning).

Je kunt leren om oude patronen te laten en nieuwe alternatieven te ontwikkelen, om te bewegen met meer efficiëntie en bewustzijn.

NIEUW! Vanwege Covid19 zijn alle groepslessen ONLINE via zoom via inschrijving: info@incrediblemoves.nl

Sinds Maart 2022 zijn de groepslessen (ATM) op de dinsdagavond weer live op de Lijnbaansgracht 67- 0

losse les : 15 euro inclusief de audio van de les in uw mailbox dezelfde dag. In serie van minimaal 12 lessen: 14 euro inclusief de audio van de lessen.